Er det tre røde lys Xbox 360? Bruk denne gratis metoden for å fikse det permanent (ingen håndklær)

Av | desember 30, 2021

Jeg hater når ting ikke går som det skal. Det gjør meg bokstavelig talt gal. Så mye at jeg noen ganger prøver å fikse det uten å vite hva jeg gjør.

Dette var tilfellet da min Xbox 360 krasjet. Heldigvis, etter å ha demontert konsollen og satt meg inn i hodet mitt, kom jeg over en Xbox 360-reparasjonsguide som hjalp meg med reparasjonsprosessen.

Har du en Xbox 360 med tre røde lys? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan jeg laget Xbox 360 og har ikke hatt problemer med rødt lys siden.

Den første tingen

Å bygge en Xbox 360 er som å jobbe på en minidatamaskin. Hvis du har noen ide om komponentene til datamaskinen, vil du være godt kjent med komponentene til konsollen.

Hvis ikke, ikke noe problem. Ved å bruke det jeg fortalte deg, kan hvem som helst demontere og reparere konsollen.

Det første du må gjøre er å fjerne alle skruene og fjerne boksen.

Fjern tarmene

Definitivt en DVD-stasjon og hovedkortsett. Denne enheten har klemmer som går gjennom brettet og kobler GPUen til den.

Det som skjer er at dårlig ingeniørarbeid fra Microsoft hindrer riktig ventilasjon. Overoppheting fører til at de elektroniske komponentene inne i boksen overopphetes. Dette får den X-formede klemmen som holder GPU-en på plass til å vibrere og bøye seg, noe som får loddeforbindelsene i brettet til å ryke.

Fjern den X-formede klemmen du vil lage og fest den igjen med vaskemidler slik at den ikke lenger gjør dette. Selv om vi ikke kan eliminere overopphetingen (fordi kjøleribben er for liten), vil skivene absorbere det ekstra støtet fra klemmene og forhindre at de bryter loddeforbindelsene igjen.

Montering på nytt

Til slutt vil du sette alt på plass og starte konsollen. Du vil la Xbox 360-en gå i ca. 20–30 minutter før du prøver å spille den. Ikke få panikk, de tre røde lysene vil fortsatt være der. Alt er ok. Snart vil konsollenes egen varme føre til at leddene smelter igjen, og det vil fungere bra.

Kategori: gpu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.