Samsung RF510-S02 bærbar anmeldelse

Av | juni 15, 2022

Samsung RF510-S02 har vært et flott tillegg til de bærbare datamaskinene som er tilgjengelige på markedet. Mange har kjøpt den, inkludert meg, og er veldig fornøyd med den. Utvendig ser det normalt ut. Den har en 15,6-tommers skjerm som egner seg veldig godt for å se film eller spille spill. Før jeg går videre vil jeg nevne at det er et kraftsenter. Det er ikke ment for mobilitet, men snarere et alternativ for å flytte det ved behov. Hvis du leter etter en bærbar datamaskin som du tar med deg overalt, kan det være lurt å se andre steder.

Prosessoren som brukes av Samsung RF510-S02 er den nye Intel Core i-7-720QM. Det er mye raskere enn de fleste prosessorene i bærbare datamaskiner innenfor prisklassen. Med denne prosessoren er multitasking enklere. Denne prosessoren hjelper også med strømsparing som fører til lang batterilevetid. Hvis det står med lav lysstyrke og lavt behov for programmer, vil batteriet være veldig langt, nesten 10 timer.

Overraskende nok kommer Samsung RF510-S02 med et flott tastatur for enkel bruk. Tastene føles litt gummiaktige, noe som er veldig behagelig. Tastene er også myke, men ikke vektløse. Jeg er stolt av å være en rask maskinskriver, og dette tastaturet har virkelig tillatt meg å skrive raskt. Jeg gjør også færre ulykker på dette tastaturet enn noe annet sted. Berøringsplaten er også en flott funksjon på Samsung RF510-S02. ELAN Smart-pad-driveren har tillatt meg å konfigurere berøringsplaten til mange alternativer som ligner de som er tilgjengelige i MacBook.

En annen ting som har fått meg til å elske denne bærbare datamaskinen er det faktum at det er 4 USB-porter; 2 på hver side. Jeg har noe maskinvare som har bredere USB-ledninger, og jeg har alltid problemer med å legge den side ved side. Med USB-portene på begge sider av den bærbare datamaskinen har jeg ikke lenger dette problemet. Jeg la også merke til at håndstøtten er laget av metall. Dette er ganske kult da jeg ikke trenger å bekymre meg for at fargen skraper ut på grunn av friksjon som er et problem med plasthåndstøtter.

Alt i alt synes jeg Samsung RF510-S02 er en virkelig god bærbar PC for de som ønsker en kraftfull bærbar PC til en overkommelig pris. Den har gode spesifikasjoner for sin prisklasse (og for ikke å nevne et godt design og funksjonssett). Jeg anbefaler denne bærbare datamaskinen på det sterkeste til de som ikke er ute etter en ultra-bærbar bærbar datamaskin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.