Xbox One – et utmerket valg for denne feriesesongen

Av | desember 29, 2021

Jul, juletid har kommet. Tid for leker og tid for applaus! Ja, det er riktig! Det er bare én måned igjen til jul. Ikke i november, og vi begynner å telle ned til vi alle får de flotte (eller ikke så flotte) gavene vi har ønsket oss hele året. Denne listen inneholder de beste spillkonsollene.

Med Microsoft, Sony og Nintendo som har neste generasjons spillkonsoller på markedet, hva er den beste spillplattformen, for ikke å nevne mange nye vendinger, ufleksible bærbare datamaskiner og andre dingser?

Jeg har alltid vært en PlayStation-mann, men jeg eide en Xbox 360 i kort tid før den røde dødsringen fikk den. Så for omtrent 6 måneder siden eksploderte PS3-en min. Hva burde spilleren ha gjort? Jeg gjorde mye research. Jeg oppdaget at både grafikken på baksiden av de to maskinene, grafikken på baksiden av PS4 og Xbox One, ble laget av min favoritt CPU/GPU-skaper, AMD. Når AMD lager et brikkesett, vet du at det er satt opp riktig. Så det hjalp meg ikke mye i avgjørelsen.

PlayStation 4 (PS4) har raskere, høyere RAM fordi den bruker DDR5 og Xbox One fortsatt bruker standard DDR4. Så jeg hoppet litt for å få tak i PS4. Likevel er jeg glad jeg ikke gjorde det.

Jeg fant en utmerket pakkeavtale med en Xbox One-konsoll, et Kinect-kamera og et spill på $ 60 for latter. Denne pakken kostet meg 450 dollar hos Walmart, og det var ikke et salg som Black Friday. På den tiden var det prisen på dagspakken. Pokker, uten spillet ville dette systemet fungert for $499. Det var forresten bare verdt å kjøpe Titanfall Xbox One.

For det første, det du ikke kan lære av Xbox One-boksen er at Xbox One er designet for å bruke en sky kalt Azure, laget av Microsoft. Fordi den kan bruke skyen (mange forskjellige serversystemer koblet til hverandre), kan Xbox One bruke kraften til de tilkoblede serverne, slik at konsollen kan være 4 ganger kraftigere enn utstyret som er inkludert i denne delen. konsoll. Det var kremen på kaken for meg.

Xbox One har både HDMI-utgang og HDMI-inngang slik at du kan koble en kabelboks av høy kvalitet til denne konsollen, slik at du kan kontrollere hva du ser på TV med talekommandoer og håndbevegelser, denne konsollen er bare mer spennende! Nå med en rekke Xbox One-apper på markedet som er gratis, ja, for noen måneder siden trenger du ikke lenger betale for en Gold Live-konto, for nå kan du bruke appene og spille online spill GRATIS!

Kategori: gpu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.